Kreditiranje

show blocks helper

Opseg cena

Kategorija

Proizviodjač/model

Treba Vam pomoć oko odabira proizvoda?

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo odabrati proizvod koji odgovara Vašim potrebama. 

KUPOVINA NA 12 RATA BEZ KAMATE!

Novo u našoj ponudi: Kupovina alata na 3, 6, 9 ili 12 mesečnih rata BEZ KAMATE do iznosa od 200.000 dinara.

Uz vrlo jednostavnu proceduru, samo sa ličnom kartom možete kupiti bilo koji alat u našoj prodavnici do iznosa od 35.000 dinara. Za cene u rasponu do 35.000 do 68.000 dinara potrebna je lična karta i administrativna zabrana. Za iznose preko 68.000 dinara, banka traži ličnu kartu, administrativnu zabranu i overenu menicu.

KAKO DA KUPIM NA RATE BEZ KAMATE?

Potreno je da preuzmete i popunite obrazac i pošaljete ga nama elektronskom poštom ili lično donesete u našu prodavnicu. Dalje mi šaljemo obrazac službenicima banke koji proveravaju tačnost podataka i odobravaju kreditiranje kad je to moguće. Odgovor od banke da li je kredit odobren obično stiže za manje od sat vremena. Kada mi dobijemo odgovor od banke, odmah javljamo klijentu koji dalje kod banke otvara račun i potpisuje ugovor o plaćanju na rate bez kamate. Potpisani ugovor sa bankom i overenu ličnu kartu klijent donosi kod nas i može da prezme robu.

Klijent ima pravo da odabere na koliko rata želi da plati kupljenu robu (3, 6, 9 ili 12 rata) kao i datum u mesecu kada želi da plati ratu.

Kupac NIJE u obavezi da ceo iznos plati kreditom, već deo racuna može da plati gotovinom odmah, a ostatak da podeli na rate kako njemu to odgovara.

Više detalja možete naći na zvaničnom sajtu Eurobank.rs (klikni ovde)

PREUZMITE OBRAZAC ZA PRIJAVU OVDE  pdf

Pin It on Pinterest

Share This
preloader