O nama

Počeli smo sa radom pre više od 15 godina, a održali smo se na tržištu samo zahvaljujući najvišem kvalitetu usluga i robe koju pružamo i najnižim cenama!

Kompanija V&CO-M.M. započela je svoje postojanje kao servis motornih testera. Vrlo brzo delatnost se proširila i na prodaju kvalitetnih Oleo Mac mašina (motornih testera, kosilica, trimera, atomizera, pumpi za vodu i dr), dodatne opreme, rezervnih delova i potrošnih materijala. Uvidevši da je Prokuplju potreban snabdevač kvalitetnom robom, proširili smo asortiman i na električne i ručne alate, a vrlo brzo i na šrafovsku robu. Danas V&CO-M.M. u svom prodajnom asortimanu ima zavidnu listu svetski pozantih, kvalitetnih brendova.

Sa središtem u Prokuplju, u ulici Ratka Pavlovića 194 (preko puta male pijace, TC Tehničke škole), V&CO-M.M. prodaju elektrićnih i motornih testerakosilicatrimeraelektričnog i akumulatorskog alata (bušilicabrusilicašrafilicapolirki, glodalicacirkulara i drugih), ručnog alata (gedora, klešta, šrafcigera, ključeva, makaza za orezivanje i drugih), šrafovske robe (mašinskih vijaka, vijaka za drvo i ivericu, pop-nitni i drugih), portošnih materijala (burgija, reznih i brusnih ploča za drvo, metal i kamen, testerica, lanaca i mačeva za motorne testere, ulja za dvotaktne mašine i lanac), dodatne opreme i rezervnih delova za gotovo sve mašine iz asortimana.

Naši planovi su da nastavimo saširenjem već bogatog asortimana i otpočnemo agresivnu internet prodaju sa dostavom na teritoriji cele Srbije, pre svega NAJPOVOLJNIJIH delova za testere, trimere i kosilice, a takodje i alata i mašina. Planiramo da postanemo vodeći onlajn trgovci ovim artiklima.

Pored kupovine najkvalitetnijih proizvoda po najpovoljnijim cenama, u prostorijama kompanije V&CO-M.M. možete se kvalitetno informisati. Stručno specijalizovano osoblje će Vas posavetovati koji alat je najbolji i najisplativiji za Vas i Vaš posao, kako da sami odaberete šta Vama najviše odgovara. Dobićete savete oko korišćenja i održavanja alata i mašina, vremenima opravki i još mnogo toga.

Svratite do nas, pozovite ili nam pišite. Rado ćemo razmotriti svaki Vaš savet ili kritiku i u što kraćem roku odgovoriti na Vaša pitanja. Dodjite i uverite se u kvalitet koji pružamo. A onda o svojim utiscima pričajte prijateljima. Naša najbolja reklama je zadovoljna mušterija!

Imate pitanje vezano za proizvod? Ili možda niste našli željeni proizvod u našoj prodavnici? Treba Vam pomoć oko kupovine? Ili nudite saradnju? Pošaljite nam poruku, potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku.

15 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This
preloader